Kokosglass med grillad ananas

Serverar: 4 portioner

En fräsch dessert med exotiska smaker.

Ingredienser

  • Kokosglass
  • 400 g kokospulver
  • 1 dl Malibulikör
  • ½ dl limejuice
  • 2 dl sockerlag
  • 1 dl vitt vin
  • 2 msk glykos
  • Grillad ananas
  • 1 st färsk ananas
  • Malen ingefära (pulver)
  • Råsocker
  • 1 dl vitt vin
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till glassen och kör i glassmaskin, eller frys den i en stor bunke och rör om då och då till glassmassan har fast konsistens. Det tar cirka 3-4 timmar.
    2. Blanda vin, råsocker och ingefära. Skiva frukten och låt den marinera i vinet en stund.
    3. Grilla i grillpanna och servera med den goda glassen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben