Grillad ananas med yoghurtglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 36 minuter

Makalöst gott! Varm ananas, rostad kokos och svalkande glass med kardemumma.

Ingredienser

  • 1 färsk ananas
  • 1 msk Arla Smör-& Rapsolja
  • 1 dl kokos
  • Yoghurtglass
  • ½ liter vaniljglass
  • 2 dl Arla Köket turkisk meze matyoghurt
  • 1 tsk stött kardemumma
  • Instruktioner

    Rosta kokosen i torr, varm stekpanna. Skär ananasen i 4 klyftor och pensla snittytorna med smör-& rapsolja. Grilla ca 3 minuter på varje sida. Låt glassen halvtina. Blanda den med yoghurt och kardemumma. Strö kokosen över ananasen och servera med glassen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben