Kokoskassler

Serverar: 2 portioner

Citrongräs och kokos ger den goda thaismaken!

Ingredienser

  • 200 g kassler
  • 1 purjolök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 80 g citrongräs
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl kelda kokosmjölk
  • 0,5 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Strimla kassler och purjolök. Skala och hacka vitlöken. Banka på citrongräset. Stek kassler, purjolök och vitlök hastigt i olja i en stekpanna.
    2. Tillsätt citrongräs, kokosmjölk och sambal oelek. Låt allt koka 2–3 min. Ta upp citrongräset. Servera med ris.
    3. Citrongräs på burk är praktiskt att ha hemma i kylen. Annars kan du förstås använda färskt citrongräs. Rivet citronskal är också ett alternativ.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben