Kokoskassler
Serverar:
2 portioner
Citrongräs och kokos ger den goda thaismaken!
Ingredienser
200 g kassler
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
80 g citrongräs
1 msk rapsolja
1 dl kelda kokosmjölk
0,5 tsk sambal oelek
Instruktioner
Strimla kassler och purjolök. Skala och hacka vitlöken. Banka på citrongräset. Stek kassler, purjolök och vitlök hastigt i olja i en stekpanna.
Tillsätt citrongräs, kokosmjölk och sambal oelek. Låt allt koka 2–3 min. Ta upp citrongräset. Servera med ris.
Citrongräs på burk är praktiskt att ha hemma i kylen. Annars kan du förstås använda färskt citrongräs. Rivet citronskal är också ett alternativ.
Liknande recept
Kokoskassler med limesås
4
Kokoskassler med chili
Kokoskassler med mango
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!