Kolafylld choklad

Serverar: 25 portioner

Tid: 45 minuter

Supergod kola/choklad! mums!

Ingredienser

  • 100 g ljus choklad (jag tog mörk choklad , det var väldigt gott!)
  • Kola
  • 1/2 dl Ljus Sirap
  • 1/2 dl Strösocker
  • 1/2 dl Flor med Chokladsmak
  • 25 små folieformar
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen över vattenbad eller på låg effekt i mikron. Glasera insidan av folieformarna med chokladen. 2. Blanda ingredienserna till kolan i en kastrull och koka smeten tills du kan göra kulprovet. (Hälla i ett glas vatten och göra en kula av det. Då är kolan färdig.) Kyl ner smeten något och fördela den i formarna. Täck med smält choklad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    norro 17 november 2008

    den var jätte god lovar dig hela min kylskop e bara kolafyld choklad godis

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben