Konfektkaka

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 25 minuter

Snabb och enkel kaka att göra

Ingredienser

  • 200 g smör el margarin
  • 200 g mörk blockchoklad
  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 1/2 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Bryt ner blockchokladen och dra kastrullen från värmen. Rör om då och då tills chokladen smält helt. Vispa ägg och socker pösigt och rör försiktigt ner chokladsmeten. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det i smeten. Försök att få bort eventuella klumpar. Häll smeten i formen och grädda ca 12 minuter i 225 grader. Förvara kallt

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben