Korvgryta i mikron

Serverar: 2 portioner

En snabblagad korvgryta med härliga färger!

Ingredienser

  • 2 st potatis, okokt
  • 2 st morot
  • 80 g rotselleri
  • 0,5 st purjolök
  • 1,5 dl vitkål, strimlad
  • 2 dl buljong
  • 2 st lagerblad
  • Salt
  • Örtkryddor, torkade efter smak
  • 250-300 g mager middagskorv
  • Instruktioner

    1. Rengör, ansa och skär potatis, rotfrukter och grönsaker i mindre bitar. Lägg dem i en form eller gryta.
    2. Häll över buljong och tillsätt kryddorna. Tillaga under lock på full effekt i 7 minuter. Rör om. Tänk på att behålla lite spänst i grönsakerna.
    3. Dra skinnet av korven och skär i tjocka skivor som delas till halvmånar.
    4. Lägg i korven i grytan och tillaga under lock på full effekt i ytterligare cirka 5 minuter.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben