Korvgryta lindholm

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Mumsig och god där man kan krydda efter eget behag

Ingredienser

  • 6-8 potatisar
  • 1 Falukorv
  • 1 Purjolök
  • 3-4 Morötter
  • 1 Buljongtärning
  • 1 liter vatten
  • 3-5 lagerblad
  • Svartpepparkorn
  • Instruktioner

    1. Strimla korven och bryn den sedan. Under tiden kan potatis, morötter skalas och tärnas. Skiva purjon Lägg den brynta korven i en gryta. Fyll sedan upp med resten av ingridienserna. Häll i vattnet och buljongtärningen. Koka upp med lock och låt det sedan puttra tills du är nöjd med konsistensen på potatis och morötter. Brukar vara lagom efter 25-30 min.
    2. Servera med brytbröd eller hårtbröd.
    3. Lycka till.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben