En mycket god gryta med en aningens smak av honung
Ingredienser
2 gula lökar
500 g falukorv (eller lunchkorv)
2-3 äpplen (ca 350 g)
2 msk olivolja
½ dl russin
1 dl mellangrädde
ca 1 dl vatten
1 krm svartpeppar
½ dl strimlad persilja
Instruktioner
Skala och skär den gula löken i smala klyftor.
Dra av skinnet, skär falukorven i bitar.
Kärna ur äpplena och delar dom i klyftor.
Fräs löken mjuka i olivolja 3-4 min.
Tillsätt korven och äppelklyftorna, smula över hönsbuljongtärningen.
Fräs yttligare 2-3 min.Tillsätt honung,senap, russin och vatten + mellangrädde.
Låt sjuda under lock ca 2 min.
Smaka av med svart peppar.
Blanda i strimlad persilja.
Hej!
Hur mycket honung behöver man? Hittar det inte i innehållsförteckningen, i övrigt så ser den så smarrig ut så den kommer nog att serveras på mitt middagsbord inom en snar framtid!
Mvh Josses
Josses22 januari 2011
Hej!
Måste ha blivit något fel när jag gjorde mitt inlägg tidigare idag, det såg ut som om det var någon annan än jag som hade skrivit, men så här ska det vara;
Hur mycket honung behöver man? Hittar det inte i innehållsförteckningen, i övrigt så ser den så smarrig ut så den kommer nog att serveras på mitt middagsbord inom en snar framtid!
Mvh Josses
Hej! Hur mycket honung behöver man? Hittar det inte i innehållsförteckningen, i övrigt så ser den så smarrig ut så den kommer nog att serveras på mitt middagsbord inom en snar framtid! Mvh Josses
Hej! Måste ha blivit något fel när jag gjorde mitt inlägg tidigare idag, det såg ut som om det var någon annan än jag som hade skrivit, men så här ska det vara; Hur mycket honung behöver man? Hittar det inte i innehållsförteckningen, i övrigt så ser den så smarrig ut så den kommer nog att serveras på mitt middagsbord inom en snar framtid! Mvh Josses