Korvgryta på sommaren
Serverar:
4 portioner
God och lätt.
Ingredienser
500 g varmkorv eller wienerkorv
2 gula lökar
1 burk hela tomater, 400 g
1 dl grädde
2 msk riven pepparrot
2 msk senap
2 msk hackad dill
Salt
Svartpeppar
Instruktioner
Skär korven i bitar. Skiva löken. Lägg korv och lök i en gryta. Häll på tomaterna med sitt spad.
Blanda grädden med pepparrot, senap och dill. Häll i grytan. Låt koka 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med nypotatis.
Liknande recept
Korvgryta
3.5
4-6
3
Enkel korvgryta
4.4
35 min
2
8
God korvgryta
3.5
5-6
Korvgryta a la Ranch
3
4
1
Korvgryta
4.4
4-6
5
Korvgryta
4.3
4
5
Korvgryta, en fläkt från pustan
5
20 min
4
2
Sommarens godaste Kkolapaj
10-12
Bulgarisk korvgryta
4.4
4
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!