Korvstroganoff med ris

Serverar: 4 portioner

Det går och byta ut korven mot strimlat nötkött.

Ingredienser

  • 4 port Ris
  • 400 g Falukorv
  • 1 msk Olja
  • 2 gula Lökar
  • 2 dl Matlagningsgrädde
  • 1 dl Vatten
  • 1 msk Tomatpuré
  • 1 msk kinesisk Soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt förpackningen.
    2. Strimla korven och hacka löken. Fräs korven i lite olja ca 5 minuter. Tillsätt lökenoch fräs ytterliggare någon minut.
    3. Tillsätt grädde, vatten, tomatpuré och soja. Koka ca 10 minuter. Red av med vetemjöl.
    4. Smak av med salt och peppar.
    5. Servera ¨med ris och en vitkålssallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben