Krabbelurer

Serverar: 10 portioner

Helst ska dessa ätas alldeles nybakade

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 1 kkp socker
  • 1 kkp mjöl
  • 1 kkp kaffegrädde
  • 1 tsk bakpulver
  • Smör
  • Kanel
  • Socker
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna i en skål. Smält och bryn lite fett i en plättlagg. Lägg i av smeten i klickar och stek krabbelurerna på båda sidor.
    2. Vänd dem i kanel och socker. Kan läggas ihop 2 och2 med en klick god sylt emellan.

    Liknande recept

    4
    30 min
    20
    15 min
    20-22

    Kommentarer (2)

    festmaten 13 juni 2008

    Kul att jag hittade det här receptet.Krabbelurer bakade ofta min mormor, nu kan jag uppleva gamla minnen. Tack! Ingrid

    Bappi 23 augusti 2010

    Krubbelurer ... det är smaskigt det :-) /kram Bappi

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben