Krispig potatissallad

Serverar: 4 portioner

Flera konsistenser i en och samma tugga. Salladen är god till både kött och fisk.

Ingredienser

  • 1 dl pinjenötter
  • 1 knippe rädisor
  • 2 färska gula lökar
  • 1 knippe dill
  • Ca 500 g nykokt färskpotatis
  • Ca 30 g ruccolasallad
  • 2-3 msk olivolja
  • 2-3 msk kapris
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Rosta pinjenötterna i en torr panna, passa noga så att de inte bränns vid! Skiva rädisor och lök tunt. Hacka dillen.
    2. Dela potatisen och lägg i en skål. Blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben