Kryddgrön potatissallad

Jättegod potatissallad med färskpotatis och utan gräddfil.

Ingredienser

  • 500-600 g kokt kall och skalad färskpotatis
  • 2-3 små rödlökar (eller ½ stor)
  • 1-2 msk små kapris
  • 2 msk finhackad färsk dill
  • 1-2 msk finhackad färsk fransk dragon
  • ca 4 msk finhackad gräslök
  • Dressing
  • ½ dl rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk vanlig senap
  • ca ½ tsk havssalt
  • ca 2 krm nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Skiva potatisen och skär lökarna i tunna skivor. Vispa ihop dressingen. Blanda samman allt ordentligt. Lägg en tallrik över skålen och låt stå i kylen till nästa dag.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben