Kryddiga köttbullar med couscous sallad

Serverar: 4 portioner

Här en relativt snabb rätt om du är väldigt hungrig...couscous är rätt till.

Ingredienser

  • 4 port couscous
  • 1 påse, 450 g Felix Små Delikatessköttbullar
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 msk, Arla Smör & Rapsolja oliv
  • 1 förp, 390 g Findus Pastasås tomat & chili
  • 1 påse, 450 g Findus Grön Deli haricots verts, grillad tomat & rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad
  • 2 dl persilja, hackad
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • Instruktioner

    1. Tillred couscous enligt instruktioner på paketet.
    2. Stek köttbullar och lök i smör och rapsolja. Slå på pastasås och sjud i 10 minuter, smaka av med salt och peppar.
    3. Blanda couscous med grönsaksblandningen och smaka av med olivolja, citronsaft, persilja, salt och peppar.
    4. Servera köttbullarna med couscous och ett gott bröd till.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben