Tomatgryta med köttbullar och grön couscous

Serverar: 4 portioner

Snabbt och enkelt!

Ingredienser

  • 1 förp färdigstekta köttbullar, frysta 400g
  • 2½ dl Kelda Italiensk tomatsås med crème fraiche
  • Grön couscous
  • 2½ dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 3½ dl couscous
  • 1 msk smör
  • 250 g fryst hackad spenat
  • 1 medelstor grovt riven palsternacka
  • 1 medelstor grovt riven morot
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Ta bort kastrullen från värmen, tillsätt couscous och låt svälla under lock i 5 minuter. Tillsätt smör och rör om med en gaffel så att grynen separeras. Vänd ner spenat, palsternacka och morot. Värm köttbullarna i tomatsåsen i en kastrull.
    2. Servera köttbullarna med couscous, grönsallad och grovt bröd. Ett gott svenskt äpple blir perfekt efter maten.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben