Kryddiga varma smörgåsar med tomatsalsa

Serverar: 4 portioner

Lätt och gott

Ingredienser

  • 8 skivor grov formfranska
  • 2 dl tomatsalsa
  • 3 kryddiga korvar
  • 3 tomater
  • 2 tsk hackad färsk eller torkad oregano
  • 4 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Lägg ut bröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred tomatsalsa på bröden.
    3. Skär korven i skivor. Skölj och skiva tomaterna. Lägg på korv och tomater på brödet. Strö över oregano och ost.
    4. Sätt in smörgåsarna i övre delen av ugnen och gratinera 10 – 15 minuter.
    5. Servera de varma smörgåsarna med sallad och gräddfil.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lennart_58 30 september 2009

    Varma smörgåsar när man kommer in på höstkanten, uumm, fempoängare.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben