Varma smörgåsar med lök och tomat

Tid: 20 minuter

Snabbt och enkelt med ingredienser som man oftast har hemma

Ingredienser

  • 4 skivor formfranska
  • Smör
  • 2-3 lökar
  • 2-3 tomater
  • Tomatketchup
  • Piffi allkrydda
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º.
    2. Smöra brödskivorna och lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper eller aluminiumfolie. Lägg på tunt skivad lök och därefter skivade tomater. Spritsa på lite tomatketchup och krydda med salt och peppar eller någon allkrydda.
    3. Strö sist över rikligt med riven ost. Gratinera i ugnen 10-12 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lennart_58 13 december 2009

    Varma mackor, umm va goda. Tack för receptet o 5P i betyg.

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben