En rätt som blivit en favorit i familjen.
Kom på denna maträtt när jag hade en ask övermogna cocktailtomater och familjen ville ha kyckling till middag.
Ingredienser
4 kycklingfiléer ca 200 g styck
1-2 dl vatten
2 msk smör
15 cocktail tomater (ca 250 g)
1 röd lök
1 kycklingbuljongtärning
1 tsk paprikapulver
2 tsk salt
3 krm grovmalen svartpeppar
Instruktioner
Börja med att skära kycklingfiléerna i bitar, bryn dem sedan i smör. Tänk på att inte ha för hög värme, lätt att det bränner fast då. Krydda kycklingen med paprikapulvret. Salta och peppra.
Finhacka rödlöken och mixa eller mosa cocktailtomaterna och tillsätt dem till kycklingen.
Häll i 1-2 dl vatten och smula ner kycklingbuljongen.
Låt allt stå och småputtra tills du kan se att kycklingen är helt genomstekt.