Kyckling & bulgursallad

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

En enkel sallad som går snabbt att slänga ihop. Hade tidigare både tomat och gurka i den också, men tog bort det då gurkan inte klarade värmen och det var helt enkelt godare utan tomaterna.

Ingredienser

  • 4 portioner bulgur
  • 1 grillad kyckling
  • 1 rödlök
  • ca 70 g feta ost
  • Felix Ceasardressing
  • Instruktioner

    1. Koka upp 4 portioner bulgur, läs anvisningarna på paketet. Skala av de fina delarna av den färdiggrillade kycklingen och lägg dem i en stor skål, jag brukar använda allt jag kan få bort ifrån den. Strimla en hel rödlök och lägg den i samma skål som kycklingen. När det gäller feta osten så bestämmer du mängden helt efter egen smak, jag brukar ta 1/4-1/2 av paketet på 150 g.
    2. När bulguren är färdigkokt blandar du i den med resten av ingredienserna, alternativt låter du den svalna ett tag först. Passar utmärkt att serveras med en bit baguette och felix ceasardressing.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben