Serverar: 4 portioner
mmm... så gott!
Bryn kycklingfileérna och salta och peppra. Späd med vatten och fond, lägg lock på och sänk värmen. Låt fileérna eftersteka tills de är genomstekta, ca 20 min. Fräs citronskalet i smör i en kastrull och rör i creme fraiche. Sila upp skyn från kycklingen i kastrullen och låt såsen koka ett par min. Blanda i krossad roseépeppar och smaksätt mer om det behövs. Skölj, halvera och kärna ur vindruvorna och lägg dem i såsen. Servera kycklingen med såsen, pressad potatis och en sallad.
Tänkte själv lägga till detta recept, men upptäckte att det redan fanns. Pröva det, jättegott.
Jättegott! Vi var sju personer som åt detta i går och alla var helt överens. Fräscht, gott och lättlagat. Tack så mycket för receptet! Anna
Underbar god rätt som har blivit en favorit. Rosépeppar är en fantastisk krydda.