Kyckling i pitabröd

Enkelt och gott en fredagskväll vill man ha och det uppfyller denna rätt. Lite svårt att beräkna mängd, i min familj äter vi gärna 2 pitabröd var för det är så gott.

Ingredienser

  • Kycklingfiléer
  • Gurka
  • Tomat
  • Sallad
  • Röd lök
  • Bacon
  • Creme fraiche chili paprika
  • Pita bröd (Hattings frysta är goda)
  • Instruktioner

    1. Tärna kycklingen och stek den. Krydda med kycklingkrydda.
    2. Tärna tomat och gurka. Strimla sallad. Skiva rödlök. Klipp bacon i små bitar och och stek dem lite knapriga.
    3. Fyll ett pitabröd med sallad, gurka, tomater, lök, kyckling och bacon. Toppa med creme fraichen.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    gnuBrita 16 mars 2010

    Jag undrar vad kycklingkrydda är?

    Gnagett 19 mars 2010

    Jag använder Italiensk kycklingkrydda från Borgeby Kryddgård men det tror jag väl att det finns kycklingkrydda i vanliga mataffärer.

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben