Enkelt och gott en fredagskväll vill man ha och det uppfyller denna rätt. Lite svårt att beräkna mängd, i min familj äter vi gärna 2 pitabröd var för det är så gott.
Ingredienser
Kycklingfiléer
Gurka
Tomat
Sallad
Röd lök
Bacon
Creme fraiche chili paprika
Pita bröd (Hattings frysta är goda)
Instruktioner
- Tärna kycklingen och stek den. Krydda med kycklingkrydda.
- Tärna tomat och gurka. Strimla sallad. Skiva rödlök.
Klipp bacon i små bitar och och stek dem lite knapriga.
- Fyll ett pitabröd med sallad, gurka, tomater, lök, kyckling och bacon. Toppa med creme fraichen.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Jag undrar vad kycklingkrydda är?
Jag använder Italiensk kycklingkrydda från Borgeby Kryddgård men det tror jag väl att det finns kycklingkrydda i vanliga mataffärer.