Kyckling i senapssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Kanon gott

Ingredienser

  • 600 g kycklingbröstfilé
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Olja till stekning
  • Senapssås
  • 1 msk smör
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 msk strösocker
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • 0,5 dl färsk timjan
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk senapsfrön
  • Instruktioner

    Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i olja i en stekpanna på hög värme. Senapssås: Lyft ur kycklingen, sänk värmen och lägg i smör, lök och socker. Stek så att löken mjuknar utan att ta färg. Tillsätt resten av ingredienserna till såsen och koka upp. Lägg i kycklingen och låt sjuda under lock ca 10 min Servera med klyftpotatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben