Kyckling marinerad i vitlök och chili

Serverar: 4 portioner

Ett recept som jag inte provat än, men jag skulle tro att det smakar smaskens med kombinationen vitlök, chili och citron.

Ingredienser

  • 4 kycklingbröst utan skinn
  • grön bladsallad till garnering
  • Till marinaden
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk torkad chili, krossad
  • saft av 1 citron
  • 2 msk olivolja
  • salt
  • Instruktioner

    Gör marinaden genom att vispa samman vitlök, chili, citronsaft och olivolja, och krydda med salt. Häll den över kycklingbrösten och låt marinera minst 1 timme. Stek kycklingen på medelhög värme i 5-6 minuter på varje sida tills den är genomstekt. Servera med pressad potatis och grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben