Kyckling mexican chili

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Enkel, snabb och mycket god pastarätt.

Ingredienser

  • 2-3 kycklingfiléer
  • 1 msk olivolja
  • 4 dl lätt crème fraiche, mexican chili
  • 1 gul lök
  • 1 purjolök, det mörkgröna
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 broccoli
  • Soltorkade tomater i olja
  • 6-8 blad färsk basilika (ej ett måste)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i olivoljan. Lägg dem åt sidan när de är klar.
    2. Finhacka löken, vitlöken och det mörkgröna på purjolöken (ger fin färg), gör små buketter av broccolin och fräs allt detta tills det blir mjukt.
    3. Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan och ha i crème fraichen. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.
    4. Skär soltorkade tomaterna i små bitar samt basilikan och precis innan servering lägg i de i såsen och rör om.
    5. Servera med valfri pastasort!
    6. Bon Appétit!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben