Kyckling med ädelost och dragon

Serverar: 4 portioner

Ett favorit recept. Lätt att göra och få ingredienser. Dessutom mumsigt.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • ca ½ tub ädelost
  • smör
  • ½ dl soja
  • 2-4 dl grädde
  • 2 tsk dragon
  • Instruktioner

    1. Skär en ficka i varje filé. Fördela ädelosten i fickan. Placera köttet i en smord ugnsform. Pensla med soja. Häll grädden runt filéerna. Strö över dragon.
    2. Ugn: 200-225 grader Tid: ca 20 minuter
    3. Dekorera gärna med färsk dragon före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    littlejohn 8 juni 2010

    Det här är hur gott som helst, har gjort det flera gånger nu och fler blir det. Alla gillar ju inte dragon så jag har även gjort det med rosmarin och även det blev gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben