Serverar: 4 portioner
Hotta upp vardagsmaten med lite hetta. Traditionella smaker blandar sig med exotiska.
Skala och skiva lök och morot tunt. Skär kycklingen i 2 cm breda strimlor. Stek kyckling, lök och morot i 2 msk smör i 3–4 minuter. Strö över mjölet. Tillsätt vatten och buljongtärning. Rör om. Låt koka ca 5 minuter. Blanda i kokosmjölk, ättika, sweet chilisås och ½ tsk salt. Tillsätt dillen strax före servering. Servera med pressad potatis
Denna kycklingrätt var så fantastisk god. Kommer nog att bli en favorit. Så enkel att göra oxå.
Hej, Gjorde denna rätt från Buffe tidningen idag, och alla tyckte den var jättegod. Skulle därför lägga in receptet, men så fanns det redan, tack för det. Laddar upp en bild, den blev inte så bra. men det är alltid kul att se andras bilder tycker jag. betyget från familjen blev en 8
Verkligen gott! Slängde med några sockerärtor på slutet som jag hade över, och det blev också lyckat. Min man önskade sig matvete till nästa gång. Jag tyckte pressad potatis var perfekt men matvete blir säkerligen smaskigt till också. Detta recept blir sparat som en favorit.
Så supergott! Nästa gång ska jag ta fler morötter :-)