Kyckling med paprikasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Jättegod tycker mina barn

Ingredienser

  • 4 tinade kycklingfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • Matfett till stekning
  • Paprikasås
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • Matfett eller olja till stekning
  • 1 tsk röd paprikapulver (gärna stark)
  • 1 hönsbuljontärning
  • 2 dl vatten
  • 2 dl grädde (gärna matlagningsgrädde)
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingfiléerna. Salta och peppra. Lägg över på ett fat.
    2. Hacka löken. Strimla paprikorna. Fräs detta tillsammans. Tillsätt paprikapulver, smulad buljongtärning, vatten, grädde och vin. Låt detta småkoka ca 5-10 min.
    3. Lägg kycklingfiléerna i såsen och låt allt koka tillsammans under lock ca 15 minuter. Red såsen med om det behövs. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben