Kyckling med vindruvor i Cambozolaostsås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Helt otroligt gott! Vet ingen som inte tycker om det... En perfekt bjudrätt eller fredagsmiddag.

Ingredienser

  • 6 kycklingfileér
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 3-5 dl grädde
  • 2-3 msk kalvfond
  • Ca 400 g cambozolaost (2 ostar)
  • Gröna vindruvor
  • Ljus maizena redning
  • Instruktioner

    Dela kycklingfileérna i 3 bitar, salta och peppra dem och stek dem i en stekpanna. Lägg dem på botten i en ugnssäker form. Häll i grädden i en kastrull, tillsätt Cambozolaosten i bitar och låt den smälta i grädden. Häll i kalvfonden och låt såsen koka upp och red av den med Maizena. Smaka av, salta och peppra efter smak. Dela vindruvorna i halvor och häll i dem i såsen. Häll såsen med vindruvorna över kycklingen och gratinera i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10-15 min. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben