Kyckling och glasnudlar i kokosmjölk

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

En utav mina absoluta favoriträtter, är snabblagat, supergott & superbilligt. brukar landa på strax över 100-lappen.

Ingredienser

  • 2 paket glasnudlar (400 g)
  • 450-500 g kycklingfilé (beror på om man vill ha mycket kyckling i, jag brukar ta lite extra)
  • 2 burkar kokosmjölk, (800 ml)
  • 5 tsk sambal oelek (ta efter behag)
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • Instruktioner

    1. Funkar bäst att laga i en wok-panna..
    2. Skär kycklingen i små bitar som du sedan steker. När du stekt färdigt, häll i kokosmjölken, hacka sedan ner kycklingbuljongen.
    3. Rör ner sambal oeleken.(ett tips är att hälla i lite redning, det har en tendens att bli lite rinnigt ibland).
    4. Koka upp glasnudlarna. Häll över glasnudlarna ner i pannan & rör om!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    piasellqvist 8 oktober 2010

    gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben