Kyckling Thai

Serverar: 4-5 portioner

Jättegott och snabbt.

Ingredienser

  • 1 stor lök
  • 1 purjolök
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 st kycklingfiléer
  • Olja till stekning
  • 1 msk tomatpure
  • 1/2 msk sambal oelek
  • 2 burkar coconut milk (santa maria)
  • Instruktioner

    1. Hacka kycklingfileérna i tärningstorlek, stek i lite olja. Hacka lök och purjolök, gör samma sak med paprikorna (Lagom stora bitar). Salta, peppra. Stek tills du ser att kycklingfiléerna är klara. Tillsätt tomatpuré och sambal oelek. Rör om. Tillsätt nu coconut milk. Jag brukar ha i 1 burk när jag lagar åt min man och mig. Men familjen är stor så jag brukar hälla i 2 burkar för mer sås.
    2. Servera med ris och en skiva bröd.
    3. Njut!!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben