Thai satay kyckling

Serverar: 4 portioner

Thai satay kyckling

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • 1 burk thai satay medium 400 g
  • 1 purjolök
  • 1 dl torrstekta jordnötter
  • Ev: färsk koriander
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléen i fina tärningar. Skölj löken och skär den i bitar 2 cm breda.
    2. Hetta upp thai satay i en kastrull under omrörning, när det kokar tillsätt den råa kycklingfiléen och purjolöken. Låt det koka upp och sjuda tills kycklingen är färdig, ca 5-7 minuter. Tillsätt jordnötterna, rör om. Garnera ev med färsk koriander.
    3. Servera med jasminris eller mrs cheng’s egg noodles.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    christian21mars 3 februari 2012

    Denna måste jag prova...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben