Kycklingfilé med rökt skinka och senap

Serverar: 4-6 portioner

Lättlagat och poppulärt

Ingredienser

  • 5-6 kycklingfiléer
  • Salt, ev
  • Grillkrydda
  • Sås
  • 2 dl creme fraiche
  • 2-3 dl grädde
  • 4 msk persilja
  • 2 msk stark senap
  • 150 g rökt skinka
  • 3 dl riven ost
  • 2-3 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Lägg filéerna i en form, strö på grillkrydda och ev. salt. Hacka skinkan smått och blanda detta med det övriga till såsen i en skål, slå detta över kycklingen och ställ in i ugnen i 200 grader ca 45 min.
    2. Servera med pressad potatis och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben