Kycklingfyllt Pitabröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

väldigt gott och smakfyllt hela familjen åt med glädje 5 poäng

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer a 125g
  • 1 gul lök
  • 1 äpple
  • 1 tsk flytande margarin
  • 1 tsk curry
  • 1 msk soja
  • 4 pitabröd a 65 g
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka lök. Skär äpplet i små tärningar. Strimla kycklingfileerna. Bryn löken i margarinet, blanda i kyckling och äppletärningar samt kryddor och soja. Låt det puttra på svag värme i ca 5-8 min. Värm bröden. Skär försiktigt upp pitabrödet så att en stor ficka bildas. Fyll med brandningen och servera genast.
    2. Tips! en klick yoghurt på toppen och en sallad är gott till

    Liknande recept

    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben