Kycklingklubbor med röd curry och kokosmjölk

Serverar: 3-4 portioner

Snabbt och enkelt, kryddstarkt om man så vill.

Ingredienser

  • 1000 g kycklingklubbor
  • 1-2 msk röd currypasta
  • 400 ml lätt kokosmjölk
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en långpanna med olja eller matfett. Lägg i kycklingklubborna.
    2. Blanda ut currypastan med lite kokosmjölk i en skål till halvflytande konsistens, bred blandningen över kycklingklubborna. Häll resten av kokosmjölken i botten på långpannan.
    3. Stek i ugnen tills kycklingklubborna är genomstekta och har fått fin färg, ca 45-50 minuter.
    4. Servera med ris och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben