Kycklingmacka

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Det här receptet har jag gjort många gånger. Kryddningen kan man ändra hur man vill, ibland har jag curry istället.

Ingredienser

  • 1½ dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk senap
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 msk citronsaft
  • 2 äggvitor
  • 4-5 skivor formfranska
  • Ruccolasallad
  • ½ skivad gul paprika
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 paket bacon
  • Instruktioner

    Krydda och stek kycklingfiléerna. Blanda majonnäs, crème fraiche och senap. Smaksätt med salt, peppar och citronsaft. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i majonnäsblandningen. Bred smör på formfranskan, fördela rucola, paprika och skivad kyckling på brödet.och bred över majonnäsblandningen. Gratinera högt i ugnen i 225° ca 10 min. eller tills de fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben