En jättegod och lättlagad kycklingpaj med smak av chili och paprika.
Ingredienser
1 grillad kyckling
3 ägg
1 dl grädde eller mjölk
1 nypa salt
1 Lätt crème fraiche paprika & chili
1 röd paprika
1 rulle smördeg
Riven ost
Instruktioner
Klä en pajfom med smördegen. Rensa kycklingen och skär i bitar. Skär paprikan i mindre bitar.
Lägg kyckling och paprika i formen.
Vispa äggen lite lätt, tillsätt salt och grädde och häll över kycklingen. Strö över riven ost. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter.
Servera med sallad och ett gott bröd.
Jättelätt,Jättegott.Fast i receptet ingår lätt creme fraiche.Men det står inte vad man ska använda den till.Jag antog att man skulle blanda ihop den med äggen ,salt,grädde.
Det funkade bra och pajen blev både fin att titta på samt god att äta.
Tack för receptet Mvh Jocke
KittySaga12 april 2010
Ajdå, vilken miss, självklart ska Lätt crème fraiche paprika & chili blandas med äggblandningen.
Jättelätt,Jättegott.Fast i receptet ingår lätt creme fraiche.Men det står inte vad man ska använda den till.Jag antog att man skulle blanda ihop den med äggen ,salt,grädde. Det funkade bra och pajen blev både fin att titta på samt god att äta. Tack för receptet Mvh Jocke
Ajdå, vilken miss, självklart ska Lätt crème fraiche paprika & chili blandas med äggblandningen.