Kycklingpaj med paprika

Serverar: 4 portioner

En jättegod och lättlagad kycklingpaj med smak av chili och paprika.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 3 ägg
  • 1 dl grädde eller mjölk
  • 1 nypa salt
  • 1 Lätt crème fraiche paprika & chili
  • 1 röd paprika
  • 1 rulle smördeg
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Klä en pajfom med smördegen. Rensa kycklingen och skär i bitar. Skär paprikan i mindre bitar. Lägg kyckling och paprika i formen.
    2. Vispa äggen lite lätt, tillsätt salt och grädde och häll över kycklingen. Strö över riven ost. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter. Servera med sallad och ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    EKC6150 29 januari 2010

    Jättelätt,Jättegott.Fast i receptet ingår lätt creme fraiche.Men det står inte vad man ska använda den till.Jag antog att man skulle blanda ihop den med äggen ,salt,grädde. Det funkade bra och pajen blev både fin att titta på samt god att äta. Tack för receptet Mvh Jocke

    KittySaga 12 april 2010

    Ajdå, vilken miss, självklart ska Lätt crème fraiche paprika & chili blandas med äggblandningen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben