Kycklingröra i ciabatta

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

En god och mumsig kycklingröra, lätt att göra och perfekt på picknicken.... Kommentar: Ciabattabröden kan bytas ut mot en baguette i två halvor.

Ingredienser

  • ½ grillad kyckling
  • 1 rött äpple, finhackat
  • ½ dl hackad purjolök
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 msk majonnäs
  • 1 tsk curry
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 ciabattabröd
  • Instruktioner

    1. Ta bort skin och ben från kycklinghalvan Finhacka köttet. Blanda det med äppel- och purjohack. Rör i yoghurt, majonnäs, curry, salt och peppar.
    2. Dela bröden, men inte ända in utan låt de sitta ihop längs ena långsidan. Fördela kycklingröran i bröden.
    3. Om man inte ska äta det direkt så förvara kycklingröran och bröden var för sig.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Hepzibah 19 augusti 2008

    Den kycklingröran är SÅ god! Tusen tack för att du fixade jobblunchen i somras och fick mig att börja äta röra i baugette :D

    nenne31 22 mars 2009

    håller med. ditta gägg ligger mellan 2 brödhalvor var dag på jobbet nu=)

    Khellen 5 oktober 2009

    Super god! Satte lite mer yoghurt, majonnäs och krydda för att få den mer "såsig". Åt den med bakad potatis!

    Relaterade Artiklar

    Gott av kyckling
    Kyckling är verkligen en favorit, god, enkel och så användbar. Här får...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben