Det här receptet kommer först från Rachel Ray men det här är min lite modifierade version och med svenska mått.
Det är lätt men ändå fyllande, massor med smak som passar unga som gamla! Det här är lätt en av mina favoritrecept någonsin.
Ingredienser
1 kilo mjölig potatis
1 msk olivolja
1 kilo kycklingfilé delade i små bitar
2,5 dl rivna morötter
2,5 dl frysta ärtor
2 dl hackad purjolök
2 msk smör eller margarin
2 tsk mjöl
1,2 dl vitt vin
4 dl kycklingbuljong
1 msk dijonsenap
2 msk torkad dragon
150 g färskost med vitlök och örter (typ Boursin)
2 äggulor
4 msk hackat bladpersilja
ca ½ dl mjölk eller kycklingbuljong
Salt
Peppar (Svart och vit)
Jag fick nog lite mycket vätska, blev väldigt likt barnmat... Smaken var god, särskilt moset. Nästa gång gör jag nog moset runt om och "stuvningen" i mitten.