Kyld chokladkräm med hallon
Serverar:
4 portioner
Mörk och lite bitter chokladsmak passar bra tillsammans med hallon.
Ingredienser
50 g mörk blockchoklad
2 dl Kesella
1 tsk konc apelsinjuice eller 1 tsk rivet apelsinskal
200 g hallon
Instruktioner
Smält chokladen över vattenbad eller i mikron.
Rör ner knappt halva mängden Kesella i chokladen. Blanda väl. Rör ner resten och smaksätt med apelsinjuice eller -skal.
Ställ in krämen i kylen i minst 1/2 timme. Lägg upp kräm och hallon på assietter.
Garnera ev med rivet apelsinskal
Liknande recept
Chokladkräm med hallon och maräng
5
4
1
Chokladkräm med hallon
5
4
1
Hallon festmuffins
5
1
Cheesecake garnerad med hallon och blåbär
4.5
8-10
7
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Polenta kaka med hallon
5
8-10
Spikes hallon och blåbär paj
4.5
1 h
6
2
Chokladkräm med frukt och glass
4
Mayas Hallon Suprice
5
20 min
5-7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!