Lätta, smarriga köttfärsrullar

Serverar: 4 portioner

Gott, enkelt, billigt och praktiskt. Speciellt om man ska bjuda lite fler vänner. Gör köttfärsen enligt egen smak och eget recept och fyll rulldegen med den.Tänk bara på att den inte får vara för lös i konsistensen. Perfekta att tillaga och frysa för att sedan bara värmas innan servering. Serveras med en god sallad och kanske lite nybakade minifrallor med smör och ost.

Ingredienser

  • Till en rulle
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser väl och häll på smort bakplåtspapper. Grädda 18-20 minuter i 225 gradig ugn.
    2. Vält över på nytt bakplåtspapper och lägg på köttfärsen. Rulla ihop. Strö på riven ost och värm i ugnen.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11
    4
    1 h 45 min
    28
    2
    4.7
    1 h 10 min
    4
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben