Laktos- och glutenfria scones

Serverar: 12 portioner

Snabbt, enkelt och alltid lika gott!

Ingredienser

  • 6 st ägg
  • 2,5 dl vatten
  • 1,5 msk bakpulver
  • 1,75 dl solrosfrön
  • 6 dl sojamjöl
  • 5,25 dl havregryn (se anv. glutenfri)
  • 0,5 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Blanda alla ingredienser väl till en kletig deg.
    3. Klicka ut på bakplåtspapper till 12 bitar
    4. Grädda i ugn i cirka 15 minuter.
    5. Serveras med ost på tillsammans med en härlig soppa. Med marmelad på passar de bra till en kopp te.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben