Laktos- och glutenfria scones
Serverar:
12 portioner
Snabbt, enkelt och alltid lika gott!
Ingredienser
6 st ägg
2,5 dl vatten
1,5 msk bakpulver
1,75 dl solrosfrön
6 dl sojamjöl
5,25 dl havregryn (se anv. glutenfri)
0,5 tsk salt
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda alla ingredienser väl till en kletig deg.
Klicka ut på bakplåtspapper till 12 bitar
Grädda i ugn i cirka 15 minuter.
Serveras med ost på tillsammans med en härlig soppa. Med marmelad på passar de bra till en kopp te.
Liknande recept
Naturligt glutenfri scones
40 min
1-4
Underbart goda glutenfria scones
5
30 min
2
1
Mazariner (laktos- och glutenfria)
2.5
1
Scones, grundrecept
4.6
25 min
8
11
Scones milda
4.9
16
2
Våfflor - laktos och glutenfria
3.3
3
Chokadkladdkaka, glutenfri eller med mjöl
5
10
3
Glutenfri Prinsesstårta
4.5
1 h 30 min
8-9
2
Saftiga chokladmuffins, glutenfria
4.5
20 min
12
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!