Lammracks med dressing

Serverar: 4-8 portioner

Tid: 1 timme

Lamm är jättegott på påskbordet.

Ingredienser

  • 1 kg lammracks
  • Honung
  • 1 tsk rosmarin
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Myntadressing
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • Honung
  • Färsk mynta
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Bryn köttet runt om. Krydda med salt, peppar och rosmarin. Pensla köttet med honung och lägg på en plåt. Den tjocka sidan mot plåten. Stek i ugn, 15 min .
    3. Skär i köttet, kolla om det är klart. Låt köttet vila.
    4. Gör myntadressingen medan köttet vilar. Rör ihop ingredienserna och servera till köttet

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben