Lavendelskorpor

Serverar: 100 portioner

Lavendel är inte bara vacker att titta på, den är god också.

Ingredienser

  • 820 g socker
  • 500 g ägg
  • 20 g bakpulver
  • 1,3 kg mjöl
  • 1 stor näve lavendel
  • 500 g hackad choklad
  • Instruktioner

    1. Blanda samman allt i maskin med degkrok, ej chokladen. När degen gått samman har man i den hackade chokladen och blanda om.
    2. Rullas till längder, lika långa som plåten. Rullarna ska ha en ca diameter på 4 cm. Läggs på plåt med papper på.
    3. Pensla med ägg och baka av i ugnen på 190 grader i 12 minuter. Hacka längderna direkt efter utag ur ugnen, snett.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    guardianlinda 14 maj 2008

    Hej! Låter gott! Vet du vart man kan köpa lavendel, har kikat i våran matbutik men inte hittat det????/Kram Linda

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben