Laxbiffar med turkisk yogurt

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Dessa hittade jag på bara. Tog det som fanns hemma helt enkelt. Supergoda

Ingredienser

  • 400 gram laxfärs
  • 100 gram torskfärs
  • ½ tsk vegeta örtsalt
  • ½ tsk citronpeppar
  • 1 tsk mejram
  • 2 msk turkisk yoghurt
  • 1 ägg
  • 1 msk potatismjöl
  • 3 msk olja för stekning
  • Instruktioner

    Blanda ihop alla ingredienser till en ganska så lös smet medan stekpannan värms upp. Forma ägg stora bollar och lägg dem i den heta stekpannan och platta till med fingrarna så att det formas lagom stora medaljonger. Stek varje sida ca 3-4 minuter eller tills de får en lagom gyllen gul färg. Servera med färsk potatis och en god kall sås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben