Laxmousse i all hast

Serverar: 6 portioner

Krämig och lättlagad. Mycket god.

Ingredienser

  • 200 g kallrökt lax
  • 200 g färskost med pepparrot
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 krm salt (försiktigt, laxen är salt)
  • 1 krm svartpeppar
  • Toastbröd eller miniknäckebröd
  • Instruktioner

    1. Skär laxen i små bitar. (spara en skiva till dekoration) Mixa lax, ost och creme fraiche i matberedare till en slät massa. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kylskåp 2-3 timmar före servering.
    2. Bred på toastbröd och servera som förrätt eller på små miniknäckebröd som drinktilltugg. Dekorera med svarta kaviarkorn och en liten bit lax,

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben