LCHF- Hemmagjorda hamburgare

Serverar: 6 portioner

LCHF= Low Carb High Fat = lite kolhydrater, mera fett. En måltid som håller dig mätt länge, om du väljer bort brödet och väljer fet ost istället.

Ingredienser

  • 1 fpk färs, valfri
  • Ev. gul lök till färsen
  • Ostskivor med hög fett halt
  • Sallad
  • Tomat
  • Salt
  • Kryddpeppar
  • Ev. majonäs
  • Ev. gul lök till topping
  • Instruktioner

    1. Vill man ha lök i blandar man i hackad lök i sin färs. Forma färsen i så stora burgare som man önskar. Antalet beror ju på hur stora man gör dom. Krydda på båda sidorna om burgarna. Stek på hög värme och lägg på ost skivorna när dom är klara.
    2. Lägg burgarna på en salladsbädd, toppa med ev. gullök och tomatskivor. Majonäs är både nyttigt och gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Zeldasmatte 14 februari 2009

    Jag gjorde tsatziki till hamburgarna istället för majonäs, det var riktigt gott! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben