LCHF kex/bröd

Supergott!!!

Ingredienser

  • 200 g solrosfrön
  • 50 g linfrö
  • 50 g sesamfrön
  • 50 g hackade pinjekärnor (kan även uteslutas men ger god smak)
  • 4 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 5 dl vatten
  • Instruktioner

    Hacka pinjekärnor lite grovt, blanda alla ingredienserna och låt stå i 30 min för att svälla. Bred ut på 2 plåtar klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugn i ca 1 tim 15 min, tills spröda. 150°C

    Liknande recept

    4.7
    15 min
    12
    1
    4.2
    30 min
    2-3
    15
    5
    40 min
    2-4
    1

    Kommentarer (1)

    annbok 23 september 2012

    Goda knapriga kex. Jag tog hälften pumpafrön och hälften solrosfrön, annars som receptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben