Knäckebröd - LCHF

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Smakar väldigt gott även bara med smör!

Ingredienser

  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1 dl skalade sesamfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 msk smält smör
  • ½ dl vatten
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader.
    2. Blanda mandelmjöl, linfrö och sesamfrön, och blanda sedan ned resten av ingredienserna.
    3. Bred ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper. Tryck ut med blöta händer eller baksidan på en matsked som är doppad i vatten. Grädda i 20 minuter och stäng sedan av ugnen och låt brödet stå i ytterligare 30 minuter.
    4. Bryt det sedan i bitar och servera med smör och pålägg!

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    lena4 9 oktober 2011

    Detta har jag bakat många gånger och det är ett jättegott bröd. Betyg fem från mig. Lena

    Halsoknappen 9 oktober 2011

    Tack det var kul att höra. Ska nog göra lite bröd nu det var ett tag sen

    lenaoarne 27 juli 2012

    Jättegott bröd som jag bakar regelbundet. Absolut 5 stjärnor. Lena B.

    regia 10 september 2012

    definitivt gott!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben