Leverbiff med aromsmör

Serverar: 4 portioner

Med ett gott aromsmör kan de flesta minutbiffar bli riktigt festliga. Räknar ni kalorier servera enbart hackade oliver och krasse till.

Ingredienser

  • 8 frysta leverbiffar
  • Till aromsmöret
  • 1 1/2 msk margarin
  • 4 msk smör
  • 10 oliver
  • 2 msk kryddkrasse
  • Instruktioner

    1. Gör först aromsmöret: hacka oliverna, klipp krassen och blanda detta med smöret. Forma en rulle och rulla in den i fuktat smörpapper. Lägg rullen i frysen att stelna. Stek leverbiffarna ca 2 - 3 min på varje sida. Servera med skivat aromsmör, potatis och broccoli.
    2. OBS! Det är behändigt att ha en eller ett par rullar i frysen. Gott till allt slags minutstekt kött och fisk och farmför allt i bakad potatis. 2 månader kan man lagra väl inslaget smör i frysen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben