Lisas snabba fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En supersnabb och supergod fiskgratäng med mycket sås.

Ingredienser

  • 1 burk körsbärstomater, 400 g
  • 1 burk creme bonjour-schalottenlök/gräslök
  • 1 paket torskfilé, ca 400 g
  • 2-3 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Täck botten av en gratängform med körsbärstomaterna. Skär torsken i lagom smala bitar och lägg dem över körsbärstomaterna i gratängformen. Salta & peppra fisken och bred därefter ut creme bonjour över fiskfilén så att det täcker. Strö sist över riven ost.
    2. Gratinera i 200 grader i ca 30 min, eller tills gratängen blivit gyllenbrun.
    3. Servera med potatismos eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben